Måndagen börjar tidigt

Godmorgon på er! En ny vecka med nya möjligheter, har ni några speciella planer förresten? Jag var uppe tidigt som attan imorse för att hinna rida Mack innan det blev alltför varmt. Vi hann bli klara innan de andra hästarna kommit ut och då var klockan ca 7. Vi red sedan bort till ängen där vi red en bra stund i skritt med olika övningar för att mjuka upp den stora kroppen. Han var lite ofokuserad i början efter att ha sett ett rådjur i närheten, men efter en stund så blev det full fokus även från hans sida. 

Från och med idag får vi även börja trava honom, vilket vi gjorde idag. Vi travade ett par varv åt båda hållen men jobbade mestadels i skritt. Han kändes väldigt fin! Ridpasset blev i ca 35 minuter innan vi skrittade tillbaka igen. 

Nu känns det väldigt skönt att ha allting i stallet färdigt för idag, likaså med ridningen. Med denna värmen så är det i princip bara tidiga morgnar som funkar att rida på. Under kvällen är det knappast svalare, utan då föredrar jag nog hellre att rida under morgontimmarna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback