En kort summering

2014-08-20 | 16:04:00
Jahapp, då var det dags att lämna ett hejdundrans härligt sommarlov för att ta sig an ett sista skolår innan det vankas både bal och student - tjoho! Först och främst så har sommaren bjudit på många ups n downs, framförallt när Mack fick en liten skadeperiod som resulterade i två veckors vila + en veckas skritt uppsutten innan vi fick sätta igång honom - vilket än sålänge har gått otroligt bra! 



Men en stor solstråle måste jag ändå ge vädret, herregud vilket kalas väder det har varit under sommaren! Helt otroligt. Jag kommer ihåg att förra sommaren hade fantastiskt väder, men detta år slår nog de förra med hästlängder, hehe. Nu hoppas jag innerligt att det blir en lugn vinter som även kan bjuda på solsken istället för snöstormar.. Åh, jag ser så fram emot hösten, faktiskt. Jag är så redo jag kan bli inför alla utmaningar som väntar bakom ytterdörren, bring it on! 


Ett mål återstår för min del, körkort. Jag ska bannemig klara av de innan vintern och innan årets slut! Om jag inte klarar av de så ska jag straffa mig själv med att behöva springa varje dag. Haha inget straff som kommer hålla, men men.. Jag ska sikta på att klara körkortet innan vintern och de SKA jag klara av, punkt slut!